70 12 70 12  post@konvolutt-land.no       I       Spesialtrykkeri for konvolutter med daglig levering over hele Norge

Konvoluttstørrelser

Øversikt over konvoluttstørrelser brukt i Norge

Konvolutt-størrelser: Ønsker du en utfyllende info om konvoluttstørrelser, og få kontroll på betegnelser og annet? Vi har arbeidet med konvolutter siden 1993, og deler gjerne vår kunnskap med deg!

Her finner du en oversikt over de mest vanlige konvoluttstørrelsene i Norge. Trenger du utfyllende info om disse, eller trenger du andre størrelser – så ta kontakt. Vi har en rekke andre varianter tilgjengelige, dersom disse bestselgende størrelsene ikke passer til ditt formål.

Usikker? Ring oss gjerne på telefon 70 12 70 12, eller send mail til post@konvolutt-land.no, så hjelper vi deg!

Bestille konvolutter med trykk til kampanjepriser: Se våre kampanjepriser på aktuelle konvolutter med ønsket trykk her: www.konvolutt-land.no

E65 konvolutt med vindu

E65 (22 x 11 cm, som tilsvarer 1/3 av A4)
Brukes til A4-ark som brettes i tre. Populær fakturakonvolutt, da den har størrelse som en giro. Passer best til å sende 1-2 ark. Leveres med og uten vindu.

C5 konvolutt med vindu

C5 (23 x 16 cm, som tilsvarer 1/2 av A4)
Brukes til A4-ark som brettes i to. Brukes i økende grad også til fakturering. Populær også for sending av brev sammen med reklameskriv/liten brosjyre. C5 med A4 brevark (80 grams papirkvaliet) og A4 reklameskriv på ca. 120 grams papirkvalitet vil normalt komme inn under Postens grense på 20 grams brevsendinger. Leveres med og uten vindu.

C4 konvolutt uten vindu

C4 (32,5 x 23 cm, som brukes til et helt, ubrettet A4-ark)
Brukes til A4-dokumenter som ikke skal brettes. Også velegnet til brosjyrer, hefter og flersidige dokumenter. Leveres uten vindu. (Se EC4 for stor konvolutt med vindu.)

EC4 konvolutt med vindu

EC4 med vindu (22,9 x 31,2 cm, som brukes til et helt, ubrettet A4-ark)
Brukes til A4-dokumenter som ikke skal brettes. Også velegnet til brosjyrer, hefter og flersidige dokumenter, der man gjerne vil ha et brevark med mottakers adresse fremst, for visning i konvoluttens vindu.EC4 med vindu er blant annet mye brukt av advokater, revisorer og regnskapskontor. I dagligtale omtales gjerne konvolutten som en “A4-konvolutt med vindu”, men som alle andre konvolutt-størrelser, så er de litt større enn selve A4-arket, for at konvolutten skal ha plass til A4-dokumentet. Dette er årsaken til at konvolutt-størrelsene har andre navn enn papir-størrelsene. Dersom konvolutten var nøyaktig like stor som arket, ville ikke arket kunne bli lagt i konvolutten, ikke sant? Derfor er f. eks. konvolutten som brukes til et A5-ark, en C5-konvolutt. C-formatet er litt større enn A-formatet. På samme måte er C4-konvolutten litt større enn A4.

B4 konvolutt uten vindu

B4 (25 x 35,3 cm)
Denne er ekstra stor, og er 2-3 cm større enn C4-konvolutten. B4 brukes til mangesidige hefter, manualer og tykkere papirbunker. Leveres uten vindu.

For bestilling av konvolutter med trykk til kampanjepriser, så klikk deg inn på tilbudssiden her: www.konvolutt-land.no

Leter du etter noe spesiellt? Ta kontakt, så finner vi en løsning. Vi har en rekke andre varianter enn de som er nevnt her. Vi har også konvolutter for konvolutteringsmaskin. og med frankeringsmerke ferdig påtrykket. Ring gjerne Avseth kundeservice konvolutt på telefon 70 12 70 12, for informasjon eller bestilling av konvolutter med eller uten ditt firmatrykk. Du kan også enkelt bestille konvolutter med logo til lave priser, direkte her på denne siden (se nedenfor).

Bestill enkelt konvolutter med logo / med firmatrykk her – til lave kampanjepriser (vår 2021)!
Fyll ut og send inn, så mottar du raskt en korrektur og en ordrebekreftelse. På ditt klarsignal iverksetter vi omgående trykking og levering.