70 12 70 12  post@konvolutt-land.no       I       Spesialtrykkeri for konvolutter med daglig levering over hele Norge

Bompengekonvolutt med trykk

Velfungerende bompengekonvolutt for innkreving av bompenger og annet

Bompengekonvolutt med trykk av fjellstyrets eller grunneiers ønskede tekst. Brukes til innkreving av bompenger på ubemannede overganger. Sjåføren påfører sitt navn m.m., og legger selv avgift i konvolutten og lukker denne, og plasserer den på anvist sted. Sjåføren beholder sin kvittering (rives av), og denne fungerer som bevis for betalt avgift. Info om navn m.m. står også på konvolutten, da kvitteringsdelen har gjennomslag til konvolutten. Dette er standardløsningen for innkreving av slik avgift, og fungerer like godt i dag som for 15 år siden.

Vippsbetaling skaper også behov for kvitteringsløsning/bompengekonvolutter: Betaler gjestene med Vipps, så vil man også der ha nytte av løsningen – da man også i slike tilfeller vil ønske at det legges en synlig kvittering i f. eks. bilvinduet. Da ser man raskt at denne gjesten skal ha betalt med Vipps.

Vi trykker ønsket tekst på konvolutten, og vi hjelper deg gjerne med utformingen. Har du en løsning fra før, så kan vi gjerne ta utgangspunkt i denne. Ønsker du endringer så ordner vi det. Oppgi ønsket tekst, så lager vi gjerne et forslag til løsning, om ønskelig.

Våre spesialmaskiner for konvolutt-trykk, sikrer deg lav pris og rask levering av konvolutter for bompengeinnkreving.

Konvolutten kan også brukes til betaling/innkreving av fiskeavgift, og til betaling ved leie av båtplass ved gjestebrygge for småbåthavner m.m.

Kontakt oss på 70 12 70 12 eller send e-post til post@konvolutt-land.no, dersom du ønsker mer informasjon – eller fyll ut din bestilling nedenfor her – så er vi i gang!

Bestill enkelt dine Bompengekonvolutter med trykk her – til lave priser!
Fyll ut og send inn, så har du dine bompengekonvolutter om kort tid.

  • Vi bestiller følgende
  • Forklar oss så godt du kan hvilken tekst du vil ha trykket på dine bompengeposer. Konvolutt-land lager raskt et forslag til utforming, og sender dette til din e-postadresse, slik at du får sjekket at trykket blir slik du ønsker.
  • Last gjerne opp din fil her, om ønskelig. Det kan være et eksemplar av tidligere bompengepose, eller andre filer du vil sende oss.
    Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: eps, ai, pdf, jpg, png, gif, bmp, docx, ppt, jpeg, indd, svg.
  • Alle priser eks. mva. og frakt.
  • Kontaktinfo for fakturering og levering

  • Klikk Send inn, så har du nye konvolutter om kort tid! Vi oversender raskt forslag til løsning og bekreftelse for din kontroll.

Bompengekonvolutt 10247 - Kampanjepriser 2024