70 12 70 12  post@konvolutt-land.no       I       Spesialtrykkeri for konvolutter med daglig levering over hele Norge

Konvolutt-trykkeri

Konvolutt-trykkeri
konvolutter med logo med effektive trykkmaskiner

Konvolutt-land er et spesialisert konvolutt-trykkeri med moderne trykkmaskiner for ekstra effektiv kvalitetstrykking av konvolutter. Ordinære trykkmaskiner er gjerne ikke så godt egnet for å raskt trykke konvolutter – derfor har Konvolutt-land en optimalisert maskinpark med ekstra effektive maskiner for trykking og printing av dine konvolutter.

Vi har flere motoder for trykking av konvolutter med logo:

  • Offsettrykk av konvolutter
    Dette er den tradisjonelle trykkmetoden, som har vært mest vanlig de siste tiårene, og som ennå brukes til mange formål, side om side med digitaltrykking.Fordeler: Raske maskiner som trykker i høy hastighet, opptil 60.000 trykk per time. Mulighet for optimal kvalitet.Bakdeler: Noe innstillingstid. Krever tilpassede lokaler. Kan for noen oppdrag kreve mer trykktilpassede filer enn digitaltrykk.Egner seg ekstra godt til 1-farge og 2-farge trykk i høye antall. Ved bruk av tilleggsutstyr kan maskinen også bli effektiv ved lavere antall. Også godt egnet til fullfargetrykk når antallet blir ekstra høyt.Maskinen krever fagpersonell, og kan ikke betjenes uten grundig opplæring.Vi har eget matesystem (innføring av konvoluttene) som gjør at omstillingstiden er kortere  hos oss, og dette gjør at trykking av konvolutter også i offset, er optimalisert hos oss.
  • Digitaltrykk av konvolutter
    Digitaltrykk gir mulighet for fargetrykk i lave antall, til gunstige priser. Mens man tidligere (ved bruk av offset) burde trykke et høyt antall konvolutter for å oppnå en kurant stykkpris ved lave antall, kan man nå gjerne trykke så lite som 500 eller 1000 enheter i farge, til en lav stykkpris og totalpris.Fordeler: Kort innstillingstid og raske endringer av format/størrelse. Muligheter for optimal kvaliet. Fargetrykk i lave antall til kurant pris. Ikke så operatørkrevende som offset.Bakdeler: Lavere hastighet enn offset. Store dekkflater kan gi pristillegg.

Konvolutt-land veksler sømløst mellom disse to teknologiene, og kan derfor tilby deg optimale priser enten du trenger lave antall eller høye antall, og fargetilleggene hos oss blir ekstra lave da vi har mulighet til å trykke både digitalt og i tradisjonell offset.

Vi har nå også en egen maskin som er en mellomting mellom offset og digitalprint, og denne er unik i sin måte å håndtere konvolutter på. Med denne maskinen har vi enda en mulighet til å trykke raskt og rimelig, enten opplaget er lite eller stort.

Vi har trykket konvolutter siden 1996, og har ekspertise på området – som kommer deg som kunde til gode.

Summen av dette blir at du hos oss får trykket alle typer konvolutter med logo, til svært gunstige priser. I mange tilfeller vil du oppleve at du ikke betaler særlig mer for konvolutter med trykk hos oss, i forhold til å kjøpe konvolutter uten trykk hos andre.

Velkommen til Konvolutt-land – hele Norges konvolutt-trykkeri!

Kontakt oss gjerne på post@konvolutt-land.no for pristilbud eller bestilling, eller klikk deg inn på vår konvolutt-side her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *